Joi, 16 octombrie 2014 , cu ocazia
Zilei Mondiale a Alimentaţiei a avut loc activitatea „Traditii culinare in tarile U.E. „ din
cadrul proiectului multilateral Comenius „Tradition, diversity and acceptance”.
Activitatea a avut doua parti .
In prima parte elevii liceului nostru au fost informaţi în legatură cu
importanţa deprinderii unei alimentaţii sanătoase şi a unui stil de viată
echilibrat prin cultivarea obiceiurilor si atitudinilor alimentare sanatoase. Cu
aceasta ocazie s-a prezentat o sceneta avand ca tema alimentatiei sanatoase si
promovarea unui stil de viata sanatos .
In partea a doua, clasele cu profil
alimentatie publica IX A, X A, XI A si XII A au
realizat prezentari PPT cuprinzand preparate traditionale specifice
tarilor implicate in cadrul proiectului Comenius al scolii noastre. La aceasta
activitate ne-am bucurat de prezenta elevilor de la Scoala Gimnaziala din Coroieni .
Masi apoi, activitatea
a continuat cu o expozitie de preparate culinare realizata de elevii claselor
de profil., urmata de degustarea preparatelor. Elevii nostri au fost indrumati
de prof. Filip Cristina si ms. Gal Maria.
In final toti
participantii au fost felicitati si
recompensati cu diplome de participare.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu