16 Octombrie 2014 - Activitate „Traditii culinare in tarile U.E”

      Joi, 16 octombrie 2014 , cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentaţiei a avut loc activitatea  „Traditii culinare in tarile U.E. „ din cadrul proiectului multilateral Comenius „Tradition, diversity and acceptance”. Activitatea a avut doua parti .
In prima parte elevii liceului  nostru au fost informaţi în legatură cu importanţa deprinderii unei alimentaţii sanătoase şi a unui stil de viată echilibrat prin cultivarea obiceiurilor si atitudinilor alimentare sanatoase. Cu aceasta ocazie s-a prezentat o sceneta avand ca tema alimentatiei sanatoase si promovarea unui stil de viata sanatos .
     In partea a doua, clasele cu profil alimentatie publica IX A, X A, XI A si XII A au  realizat prezentari PPT cuprinzand preparate traditionale specifice tarilor implicate in cadrul proiectului Comenius al scolii noastre. La aceasta activitate ne-am bucurat de prezenta elevilor de la Scoala  Gimnaziala din Coroieni .
Masi apoi, activitatea a continuat cu o expozitie de preparate culinare realizata de elevii claselor de profil., urmata de degustarea preparatelor. Elevii nostri au fost indrumati de prof. Filip Cristina si ms. Gal Maria.

In final toti participantii au fost felicitati si  recompensati cu diplome de participare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

.