Activitate “De la idee la culoare”



         In vederea pregatirii grupului care urmeaza sa participe la Reuniunea din Finlanda desfasurata in Huittinen in luna martie, a avut loc o activitate avand ca titlu: “De la idee la culoare”. Aceasta activitate s-a desfasurat in data de 7 ianuarie 2015 si in cadrul ei a participat in calitate de  invitata  d-na Doina Cublesan – artist plastic local.
          Scopul activitatii a fost largirea orizontului din punct de vedere artistic si sprjinirea elevilor in vederea realizarii posterului final Comenius, activitate comuna in cadrul parteneriatului multilateral “Tradition, diversity and acceptance”.
Obiectivul intalnirii a fost exprimarea unei viziuni finale asupra proiectului.
          Elevii au fost indrumati in vederea realizarii unui poster care sa exprime ideile si sentimentele cat si experientele acumulate cu privire la proiectul Comenius care urmeaza sa se incheie in acest an.
          Intalnirea s-a desfasurat sub forma unei mese rotunde la care elevii nostri si-au exprimat opiniile in vederea realizarii posterului. S-au folosit materiale dintre cele mai variate precum acuarele, creioane colorate, markere.
          In final cele mai reusite lucrari ale elevilor nostri au fost trimise coordonatorului proiectului din Cipru pentru a fi desemnata cea castigatoare.
          In urma votarii tuturor tarilor participante la proiect lucrarea realizata de elevul Fustos Milan din clasa a XII E a fost desemnata cea mai reprezentativa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

.