MADE FOR EUROPE 2015



           La inceputul lunii martie 2015, Inspectoratul Scolar Judetean Cluj ne-a lansat invitatia de a participa pe data de 14 si 15 martie 2015 la Concursul National “Made for Europe”, faza judeteana, concurs la care toate scolile implicate pe perioada 2013-2014 in proiecte Comenius, Leonardo Da Vinci si Erasmus au fost invitate.
            Acest concurs national vizeaza valorizarea si promovarea experientelor pozitive in derularea proiectelor finantate prin programe comunitare, stimuland creativitatea, inovatia si spiritul de competitivitate.
Gazda concursului a fost Colegiul Tehnic “Ana Aslan” din Cluj Napoca.
La acest concurs au participat licee si scoli gimnaziale din Cluj Napoca, Turda si Dej.
Din partea Liceului Tehnologic “Somes” Dej au participat eleva Pop Mihaela din clasa a XII a B, sub indrumarea d-nei profesor Pop Alina Nicoleta, ambele fiind membre in grupul Comenius al liceului.  Mentionam ca pentru scoala noastra a fost prima participare la un astfel de concurs.


             In data de 14 martie ne-am prezentat la locatia stabilita pentru a pune la punct standul cu produse ce trebuia prezentat a doua zi. Acest stand a cuprins produse finalizate in primul an de proiect si anume: calendarul Comenius, carti postale de Paste si de Craciun, martisoare, felicitari de 1 si 8 martie, icoane pe sticla pictate de elevii nostri in cadrul proiectului, pliante si mape de prezentare a proiectului, etc.
            Ziua de 15 martie 2015 a fost momentul in care eleva Pop Mihaela a prezentat standul cu produse finale si a prezentat sub forma unui PPT unul dintre produsele alese, si anume, cartile postale de Craciun si respectiv de Paste.
            In urma participarii la acest concurs, am obtinut premiul III la categoria “Clasa a XII a” si in acelasi timp am luat contact cu experienta celorlalti concurenti.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

.