Diseminarea Reuniunii de proiect din Cipru



          In perioada februarie- martie 2014, s-au desfasurat mai multe activitati de diseminare a Reuniunii din Cipru. Aceste activitati de diseminare au fost variate si au reliefat toate punctele forte ale intregii reuniunii per ansamblu si raportate la anumite activitati specifice.
          O prima activitate de diseminare s-a facut in cadrul Consiliului Profesoral din data de 14.02 2014 cand s-au prezentat profesorilor participanti o prezentare PPT si un colaj de fotografii din activitatile realizate. De asemenea profesorii din echipa de proiect participanti la reuniune si-au exprimat opiniile despre reuniunea desfasurata la Limassol in Cipru. Toate acestea au produs o impresie foarte buna, ce a reiesit in urma interpretarii chestionarelor aplicate cu aceasta ocazie.

          La nivelul colectivelor de elevi s-a facut o diseminare mai ampla, fiind prezentate materiale video, care au evidentiat reusitele intregii reuniunii. Elevii prezenti au fost impresionati de activitatile derulate de colegii lor.
          Activitatea de diseminare s-a facut si la nivelul Comitetului de parinti din scoala noastra, desfasurat in data de 18 martie 2015, in cadrul careia s-au vizionat principalele material video prezentate in cadrul Reuniunii din Cipru si s-a distribuit un pliant dedicat reuniunii din Cipru.

Elevii participanti la reuniune si-au exprimat opinia in legatura cu participarea lor la mobilitate . Parintii si-au exprimat parerea si opinia  despre activitatile derulate in timpul reuniunii  apreciindu-le ca fiind foarte reusite.

          In ansamblu  dupa vizionarea materialelor, profesorii, parintii si elevii au completat chestionare cu privire la feedback-ul  activitatilor  desfasurate in cadrul Reuniunii din Cipru.
          Mediatizarea la nivel local si regional s-a realizat prin publicarea unui articol in presa scrisa dejeanul.ro, dejbiz.ro, faclia.ro, dej24.ro.   

https://drive.google.com/file/d/0B7f5Zs2zXw9bWE5WbDNzbEt0ajQ/view?usp=sharing




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

.