18 Februarie- Diseminare la nivel local a proiectului “Tradition, diversity and acceptance”


          Liceul Tehnologic “Somes” a găzduit marti 18 februarie 2014, o acţiune de diseminare către comunitatea locală a proiectului şcolar multilateral Comenius “Tradition, diversity and acceptance”. Diseminarea s-a desfasurat in Sala Mare a Primariei Dej, in prezenta d-nului primar Morar Costan, a d-nului viceprimar Muresan Aurelian si a consilierului local d-nul  Hategan Izidor. La aceasta actiune au participat colaboratori din media locala: Dejeanul.ro precum si d-na Magdalena Vaida din partea ziarului “Faclia”. De asemenea au fost invitati sa participe elevi, professor, parinti ai elevilor liceului nostru  si cetateni ai orasului.
          Diseminarea a inceput prin cuvantul d-nului primar care a apreciat importanta proiectului Comenius obtinut de scoala noastra, in stabilirea si dezvoltarea relatiilor de colaborare intre profesorii si elevii din diferite tari.  Un alt aspect care a fost punctat de d-nul primar este faptul ca scoala noastra  a reusit sa devina mai vizibila in comunitate.
          In continuare a urmat cuvantul d-nei director prof. Maria Mircea care si-a exprimat opinia in legatura cu derularea acestui proiect.
          D-na coordonator de proiect prof. Alice Solomean a tinut un scurt discurs  prezentand scopul, obiectivele proiectului, activitatile si programul mobilitatilor, echipa de proiect si cele doua mobilitati desfasurate si produsele realizate pana in prezent. A urmat prezentarea materialelor realizate pana in acum:  felicitari de Craciun, Coltul Comenius, Calendarul Comenius  si jocul digital.  Pentru aceasta diseminare a fost realizat un pliant care a fost distribuit la inceputul actiunii si a fost prezentat Calendarul Comenius in forma fizica.



          Dupa prezentarea filmelor si materialelor realizate pana in prezent (In Spania si Italia) de elevii si profesorii din echipa de proiect , activitatea a continuat cu  exprimarea opiniilor de catre colegii profesori direct implicati in echipa de proiect cu privire la activitatea proiectului si impactul acestuia.
          A urmat randul elevilor Valentina Blanariu si Fatu Beniamin care au impartasit impresii din mobilitatile la care au participat.
          In final a fost prezentat programul activitatilor din Romania si materialele care urmeaza sa fie prezentate cu ocazia mobilitatii din Romania, eveniment desfasurat  la sfarsitul lunii martie in Dej.
          Activitatea s-a incheiat cu cuvantul d-nului primar care a felicitat echipa manageriala pentru aceasta initiativa  si a urat succes echipei de proiect in derularea si implementarea proiectului.

Mediatizare in media locala:

Coordonator proiect
Prof. Alice Solomean





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

.