ACTIVITATEA ”FOOD IN THE COMENIUS COUNTRIES”

In luna februarie a avut loc la nivelul clasele a IX a A si clasa a I X a B,  a activitate  dedicata  traditiilor  culinare din tarile participante la proiect.
Astfel elevii au fost impartiti in 6 grupe fiecare grupa reprezentand una  din tarile membre in proiectul multilateral Comenius “Tradition, diversity and acceptance” ( Cipru, Finlanda, Italia, Polonia, Romania si Spania).
Elevii au fost solicitati in prima etapa sa realizeze o prezentare PPT in care sa se regaseasca informatii generale geografice, istorice, culturale despre fiecare tara, cu referire la cultura culinara a fiecarei tari. Ei si- au impartit domeniile de cercetare si au avut o saptamana la dispozitie sa realizeze PPT-ul.
In saptamana urmatoare, s-au verificat informatiile culese, iar apoi fiecare grupa a fost solicitata sa-si constituie un portofoliu cu informatiile gasite si sa-si aleaga fiecare grupa cate un produs culinar specific fiecarei tari pe care sa-l pregateasca acasa iar apoi au trebuit sa-l prezinte si sa-l deguste in timpul orei de limba engleza.
In urmatoarea intalnire, fiecare grupa si-a prezentat PPT-ul, portofoliul si produsul culinar.
Elevii au participat si s-au implicat foarte mult, feed-back-ul fiind unul pozitiv si elevii si-au exprimat dorinta de a mai organiza astfel de activitati in cadrul orelor de limba engleza.

S-au realizat fotografii si au urmat discutii pe baza activitatii realizate impreuna cu profesorii coordonatori Pop Mihaela si Pop Alina.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

.