Imagini de calatorie- pe drumurile Europei

           Activitatea a fost organizata  in data de 27 noiembrie 2014, de d-na prof.  Rus Flavia cu elevii clasei a XII A  specializare organizator banqueting.
Cu aceasta ocazie au fost invitate sa participe d-na  Capalnas Cornelia si  D-ra  Petrut Andreea reprezentante ale Agentiei  de turism SC.Euro Travel SRL din Dej.
          Scopul proiectului a fost largirea orizontului de cunostinte privind destinatiile turistice atractive in tarile partenere Comenius, dezvoltarea competentelor profesionale de concepere a circuitelor turistice  dar si de realizare a  materialului publicitar.
          Obiectivele activitatii au vizat: identificarea celor mai atractive obiective turistice naturale si antropice ale tarilor membre in cadrul proiectului Comenius; identificarea unor traditii si obiceiuri ale tarilor membre in cadrul proiectului Comenius, care constituie o atractivitate pentru turisti; identificarea unor personalitati ale tarilor member, conceperea unor circuite turistice  precum si  realizarea unor materiale de promovare a obiectivelor turistice si a circuitelor turistice.
          Membrii grupului Comenius au pregatit prezentari  PPT ale obiectivelor turistice, culturale precum si personalitati  din tarile membre in cadrul proiectului Comenius care au fost prezentate in cadrul activitatii.
          Un moment interesant a fost prezentarea pliantelor realizate de elevi din clasa a XII A , pliante concepute ca material de promovare a acestor obiective turistice.
           Elevii Fatu Beniamin si Silinc Catalin din cls. a XII-a A au prezentat doua circuite turistice   realizate in tarilor membre din cadrul proiectului Comenius.  Mai apoi elevii Szatmari Jozsef si Fustos Milan din clasa XII E  au prezentat materialele PPT realizate de ei, cuprinzand   obiective turistice, culturale precum si personalitati  din tarile partenere.

         In final d-ra  Petrut Andreea, in calitate de reprezentant ale Agentiei de turism SC.Euro Travel SRL din Dej, a apreciat activitatea elevilor si a prezentat  cateva pachete  turistice atractive cu destinatia tarilor membre in cadrul proiectului Comenius.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

.