Diseminarea Reuniunii de proiect din Romania

          In perioada aprilie- mai 2014, s-au desfasurat mai multe activitati de diseminare a Reuniunii din Romania. Aceste activitati de diseminare au fost variate si au reliefat toate punctele forte ale intregii reuniunii per ansamblu si raportate la anumite activitati specifice.
          O prima activitate de diseminare s-a facut in cadrul Consiliului Profesoral din data de 24.04. 2014 cand s-au prezentat profesorilor participant o prezentare PPT si un colaj de fotografii din activitatile realizate. De asemenea profesorii din echipa de proiect si-au exprimat opiniile despre reuniunea desfasurata la Dej. Toate acestea au produs o impresie foarte buna si de multumire profesorilor din scoala noastra, ce a reiesit in urma interpretarii chestionarelor aplicate cu aceasta ocazie.

https://drive.google.com/file/d/0B7f5Zs2zXw9bbTdJUlNqZ1BPRWs/view?usp=sharing


          La nivelul colectivelor de elevi s-a facut o diseminare mai ampla, fiind prezentate diferite material video, care au evidentiat reusitele intregii reuniunii. Elevii prezenti au fost impresionati de activitatile derulate de colegii lor si si-au manifestat dorinta de implicare in viitor.



          Activitatea de diseminare s-a facut si la nivelul Comitetului de parinti din scoala noastra, desfasurat in data de 8 mai 2014, in cadrul careia s-au vizionat mai multe filme despre activitatile realizate pe durata intregii reuniuni din Romania, s-a distribuit un pliant dedicat reuniunii din Romania. Parintii si-au exprimat parerea si opinia  despre activitatile derulate in timpul reuniunii  apreciindu-le ca fiind foarte reusite.



          In ansamblu  dupa vizionarea materialelor, profesorii, parintii si elevii au completat chestionare cu privire la feedback-ul  activitatilor  desfasurate in cadrul Reuniunii din Romania.
          Mediatizarea la nivel local si regional s-a realizat prin publicarea unui articol in presa scrisa dejeanul.ro,  someseanul.ro, dejbiz.ro,  si de asemenea prezentarea pe postul de stiri  Radio Fir.

Link-uri :
http://www.dejeanul.ro/content/liceul-tehnologic-somes-dej-primeste-oaspeti-din-strainatate/





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

.